Επεξεργασία της εφηβικής αλλαγής και συγκρότηση της ταυτότητας μέσα από τη μουσική δραστηριότητα - Χρηστάκης, Νικόλας (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]