Ποιοτικές και ποσοτικές διαφορές ανομίας στην τριακονταετία 1960-1990 όπως καταγράφηκαν στον Αθηναϊκό ημερήσιο τύπο - Ζάρναρη, Ο.; Στρατουδάκη, Χ. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]