Αφετηρίες ανορθολογικών τάσεων στη συγκρότηση του νεοελληνικού κράτους: πολιτισμικές συγκρούσεις γύρω από το Αυτοκέφαλο της ελληνικής εκκλησίας - Μαλέσης, Δημήτρης (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]