Συνταξιούχοι πολιτικοί υπάλληλοι: κοινωνικο-οικονομική δομή και στάσεις μιας επιλεγμένης ομάδας συνταξιούχων (Έρευνα του ΕΚΚΕ) - Μπαλούρδος, Δ.; Τεπέρογλου, Α.; Τζωρτζοπούλου, Μ. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]