Αστική γαιοπρόσοδος, τιμές γης και διαδικασίες ανάπτυξης του αστικού χώρου Ι: σημειώσεις στη θεωρία μέσα από την ελληνική εμπειρία - Μαντουβάλου, Μαρία (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]