Διαστάσεις της φτώχειας στην περιοχή της πρωτεύουσας - Κωστάκη, Α.; Παπαθεοδώρου, Χ.; Καππή, Χ.; Μπαλούρδος, Δ. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]