Λειτουργικότητα των γενικών συνελεύσεων των τμημάτων των ΑΕΙ - Παπαϊωάννου, Τάκης; Λιάκος, Άρης; Λουκάς, Σωτήριος; Αγγελόπουλος, Νικηφόρος; Καρακώστας, Κωνσταντίνος; Γιαννίτση, Σταυρούλα (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]