Κοινωνικά δίκτυα στον αστικό χώρο: κοινωνικότητα, αλληλοβοήθεια, εργασία (Έρευνα του ΕΚΚΕ) - Μαράτου-Αλιπράντη, Λ.; Παπλιάκου, Β.; Χατζηγιάννη, Α. (The Greek Review of Social Research, 1995)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]