Η ανάπτυξη του αγρο-τροφικού συμπλέγματος και η πολιτική οικονομία του αγροτικού μετασχηματισμού - Κασίμης, Χαράλαμπος; Παπαδόπουλος, Απόστολος Γ. (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]