Οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της θεωρίας των οργανώσεων: σύγκριση της οικολογίας των οργανώσεων με τη νεο-θεσμική ανάλυση - Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Α. (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]