Οικονομικά της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων: η εξέλιξη των θεωρητικών προσεγγίσεων - Κατσανέβας, Θεόδωρος (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]