Υπεύθυνες δηλώσεις στην ελληνική δημόσια διοίκηση: ένα θεσμικό μέσο αντίστασης της γραφειοκρατίας στον εκσυγχρονισμό - Παπαδόπουλος, Δημήτρης Α.; Κουτσούρης, Αλέξανδρος (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]