Η ηγετική συμπεριφορά των εφήβων στο αγροτικό και το αστεακό περιβάλλον: κοινωνικο-ψυχολογική έρευνα - Παπούλια, Ελένη (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]