Ιστορική κριτική αναδρομή της γεννητικότητας στην Ελλάδα: η περίπτωση της Μυκόνου, 1859-1959 - Χιονίδου, Βιολέττα (The Greek Review of Social Research, 1996)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]