Εναλλακτικές δραστηριότητες παραγωγής στις λιγότερο αναπτυγμένες περιοχές της υπαίθρου: κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες - Δαμιανός, Δημήτριος; Δημαρά, Ευθαλία; Σκούρας, Δημήτριος (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]