Περιβάλλον και οικονομική ανάπτυξη στον αγροτικό χώρο: η συμβολή της βιολογικής γεωργίας - Μπεόπουλος, Νίκος (The Greek Review of Social Research, 1997)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]