Άτυπα μορφώματα και παραοικονομία: προβλήματα ανάλυσης, παρερμηνείες και ανοικτά ερωτήματα για το ρόλο τους στη σημερινή κρίση - Γεωργακοπούλου, Β. Ν. (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]