Η εισαγωγή του αυτοματισμού στην ανάλυση κειμένων: εφαρμογή της ανάλυσης δεδομένων στις παρατηρήσεις των Επιδημιών του Ιπποκράτη - Μπεχράκης, Θεόδωρος (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]