Κοινωνικός προγραμματισμός: η βάση για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από την τοπική αυτοδιοίκηση - Βαβούρας, Γιάννης (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]