Κατατμήσεις, δυισμοί και θεωρίες της ρύθμισης: θεωρητικά πρότυπα και αναγκαίες προσαρμογές στη μελέτη των «αναπτυσσόμενων» κοινωνικών σχηματισμών: εισαγωγική παρουσίαση και εννοιολογικές επισημάνσεις με αφορμή μια διερύνηση της ανάπτυξης στο χώρο της Λατινικής Αμερικής - Γεωργακοπούλου, Β. Ν. (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]