Αξιολόγηση του καταβαλλόμενου ενοικίου και γνώμη των ερωτώμενων σε θέματα ενοικιαζόμενης κατοικίας: προσωρινά αποτελέσματα της έρευνας - Κουβέλη, Αναστασία (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]