Συμμετοχή των πολιτών στον πολεοδομικό σχεδιασμό: μία κοινωνικοπολιτική προσέγγιση - Χριστοφιλόπουλος, Δημ. Γ. (The Greek Review of Social Research, 1987)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]