Μείωση γεννητικότητας στις βιομηχανικά λιγότερο αναπτυγμένες χώρες: Το ξεπέρασμα των εμποδίων - Δαουτόπουλος, Γεώργιος Α. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]