Η εργασία των έγκλειστων βοηθάει στην επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά την αποφυλάκιση; - Στασινόπουλος, Τάκης (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]