Φυσικαλισμός και υλισμός: η εξέλιξη ορισμένων ιδεών στο πλαίσιο της νεοθετικιστικής φιλοσοφίας - Μεταξόπουλος, Αιμίλιος (The Greek Review of Social Research, 1984)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]