Η συμβολή των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος: Παγκύπριο σεμινάριο για τα γηρατειά, Λευκωσία 7-8 Νοεμβρίου 1983 - Τεπέρογλου, Αφροδίτη (The Greek Review of Social Research, 1984)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]