Η ιδεολογία του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού: από τους αστούς στους επιχειρηματίες-καινοτόμους - Καυταντζόγλου, Ιωάννα Λ. (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]