Φυλακή και ποινικό σύστημα στο «Surveiller et punir» του Μισέλ Φουκώ - Δέγλερης, Π.; Κορυφίδου, Ε.; Νικολόπουλος, Γ. (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]