Εγκληματικότητα των παιδιών των μεταναστών: προβλήματα αξιοποίησης του υλικού των αρχείων της υπηρεσίας επιμελητών Αθηνών - Θανοπούλου, Μαρία (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]