Μεταβολές του εκλογικού σώματος στις δημοτικές εκλογές του: η περίπτωση του Δήμου ΘεσσαλονίκΗς - Δώδος, Δημοσθένης (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]