Η τρίτη ηλικία: μύθος και πραγματικότητα: σκέψεις για μια επιστημονική έρευνα - Σουτζόγλου-Κοτταρίδη, Γίτσα (The Greek Review of Social Research, 1988)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]