Η πολιτική κουλτούρα στις χώρες της Νότιας Ευρώπης: συγκριτικοί πίνακες - Δώκος, Δ.; Καφετζής, Π.; Μιχαλοπούλου, Κ.; Νικολακόπουλος, Ηλ.; Παπλιάκου, Β. (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]