Διαλεκτική του ιστορικού γίγνεσθαι: κριτικές παρατηρήσεις στις απόψεις του K. Marx και του G. W. Hegel - Σορώκος, Στάθης (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]