Η κοινωνική διαίρεση του αστικού χώρου στην Αθήνα και η επίδραση των συγκοινωνιών σε αυτή - Σκλαβούνος, Γεράσιμος Σπ. (The Greek Review of Social Research, 1985)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]