Ανάγκες στέγασης: εννοιολογικές αποσαφηνίσεις και υποθέσεις για διερεύνηση του θέματος στις ελληνικές συνθήκες - Μαλούτας, Θωμάς (The Greek Review of Social Research, 1986)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]