Πίνακες επιβίωσης του ελληνικού πληθυσμού κατά αιτία θανάτου 1960-1980 - Τσίμπος, Κλέων; Παπαευαγγέλου, Γεώργιος (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]