Κοινωνικοοικονομικές διαστάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: Τάσεις, προβλήματα και δυνατές λύσεις - Λαμπρόπουλος, Χάρης Σ.; Ψαχαρόπουλος, Γιώργος (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]