Η θεωρία της ριζικής ερμηνείας της πράξης: μια κριτική προσέγγιση σε μια προσπάθεια θεμελίωσης των κοινωνικών επιστημών από την αναλυτική φιλοσοφία - Πατέλλη, Ιόλη (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]