Ο σχεδιασμός-προγραμματισμός ως τρόπος λήψης αποφάσεων και ως κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα - Χριστοφιλόπουλος, Δημ. Γ. (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]