Οι εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση: θεωρητικές βάσεις και εκπαιδευτική πολιτική των συστημάτων επιλογής στον διεθνή χώρο και παράγοντες που προσδιορίζουν την επίδοση και την επιτυχία - Κοντογιαννοπούλου-Πολυδωρίδη, Γίτσα (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]