Οι μεταλλαγές στην τοπική κοινωνία από την εισβολή των νέων μέσων μαζικής επικοινωνίας (η περίπτωση της οπτικοακουστικής επικοινωνίας) - Ψύλλα, Μαριάννα (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]