Ικανοποίηση των γεωργών από τον τόπο διαμονής τους: μελέτη σε τρεις κοινότητες του νομού Θεσσαλονίκης - Σιάρδος, Γιώργος Κ. (The Greek Review of Social Research, 1990)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]