Οι επιπτώσεις των κινήτρων στην περιφερειακή ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας - Καλογήρου, Νίκος; Καραγιάννη, Στέλλα; Λαμπριανίδης, Λόης (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]