Συγκριτική μελέτη των στάσεων απέναντι στους μέγιστους τεχνολογικούς κινδύνους - Cadet, B.; Chossiere, J.; Γκανούδης, Δ. (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]