Παραδοσιακές αυτόνομες ομάδες εργασίας και εκσυγχρονισμός στα σμυριδωρυχεία Νάξου - Ζαγούρας, Νίκος Γ.; Ιωαννίδης, Χρυσόστομος Ν. (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]