Δομή και ανασυγκρότηση των παραστάσεων των εκπαιδευτικών για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή - Παπαμιχαήλ, Γιάννης (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]