Η θεωρία του χαρακτηρισμού: ανθρωπιστικές προσεγγίσεις στην κοινωνιολογία της αποκλίνουσας συμπεριφοράς - Τάτσης, Ν. (The Greek Review of Social Research, 1989)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]