Στρουκτουραλιστικός (γι)ουνιβερσαλισμός και αγροτικές ιδιαιτερότητες: παρερμηνεύοντας τις τελετουργίες γύρω από τον θάνατο στην αγροτική Ελλάδα - Σερεμετάκη, Κωνσταντίνα-Νάντια (The Greek Review of Social Research, 1983)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]