Ψημμένος Ιορδάνης και Σκαμνάκης Χριστόφορος, 2008, Οικιακή εργασία των μεταναστριών και κοινωνική προστασία: η περίπτωση των γυναικών από την Αλβανία και την Ουκρανία, Αθήνα, εκδ. Παπαζήσης - Ασπρούλης, Αριατείδης Ν. (The Greek Review of Social Research, 2014)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available