Κωνσταντοπούλου Χριστιάνα, 2009, Κοινωνιολογία της «Καθημερινότητας »: Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία της Καθημερινής Ζωής, Αθήνα, Εκδόσεις Παπαζήσης. - Τριχοπούλου, Άννα (The Greek Review of Social Research, 2014)
Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available